1

Onderwerp: Help! Bekleden mislukt, wie heeft tips?

Gisteren heb ik mijn eerste echte taart gemaakt.
De biscuit was prima gelukt, de botercreme en het afsmeren ook.
Echter, het bekleden met de marsepein is (bijna) totaal mislukt.
Ik had de marspein gekleurd en uitgerold op tafelzeil met poedersuiker eronder, maar hij zat muurvast! :mad:
Nu zijn het twee delen geworden en is 'ie niet netjes afgewerkt (maar wel lekker en mijn man vond 'm wel mooi...)

Hoe doen jullie dat?

Groetjes, Marielle

2

Re: Help! Bekleden mislukt, wie heeft tips?

Euh, uitrollen op tafelzeil, zelfs zonder poedersuiker en dan kan het er zo af. Zo doe ik het altijd. Geen problemen mee.

Heb je hem wel gedraaid? Dus paar keer rollen, de lap lostrekken en een stukje draaien? Zeker met poedersuiker kan het bijna niet mis gaan.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Help! Bekleden mislukt, wie heeft tips?

Uitrollen op een schoon aanrecht z

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep