1

Onderwerp: hoe te bewaren?

Hallo mede bakkers,

Ik heb twee vraagjes aan jullie.
Mijn dochter is maandag 13-08 jarig, maar dat houden wij zondag.
Zaterdag heb ik geen tijd om taart te maken( mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd).
Nu wil ik dus haar taart vrijdag(avond) maken.
Biscuitdeeg gevuld met slagroom met saroma en een laagje jam.
Ik wil hem bekleden met mmf.
Hoe kan ik dan de taart het beste bewaren?

Kan ik deze taart ook afsmeren met slagroom, dit steviger gemaakt met saroma of klopfix?

Ik hoor graag wat jullie advies is....

B.v.d,

groetjes Evelotte

Happy Cake Day!

2

Re: hoe te bewaren?

Hoi Evelotte

Afxmeren met slagroom is geen goed idee ,omdat door de slagroom de kans bestaat dat je fondant gaat smelten!!
Ik bewaar mijn taarten altijd in een taartdoos in de koelkast!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken