Onderwerp: Bekleden/versieren?
Hoi hoi, mijn broertje is bijna jarig en hij wilde een chocolade taart. Nu heb ik al verschillende vullingen gezien die ik wel kan gebruiken. Nu de bekleding. Ik zag hier pas poker taarten. Nou dat is echt wat voor mijn broertje. Hij lust alleen geen marsepein. Vorige keer had ik witte chocolade ganache gemaakt, maar die blijft een beetje plakkerig. Kan ik die ook zo maken dat hij echt hard wordt? Of kan ik dan beter fondant(met chocolade smaak) gebruiken? Beide kan je toch kleuren?
Het tafelkleed is ook groen toch? Dan de kaarten of afbeeldingen? hoe maken jullie dat ook weer met rolfondant? Ik heb pas 1 project gehad en dat waren de vlinders van Peggy porschen en die moesten met eiwitglazuur!! Nou wil ik voor die pokertaart platte dingen, dat is toch makkelijker??
Hopelijk kunnen jullie pro's mij, zeer beginnende bakster helpen!!
Kijk uit naar jullie antwoord!!
Groetjes
Cathelijne