1

Onderwerp: monchou bavarois

1 bakje monchou licht en luchtig
1 klein bekertje slagroom
een beetje citroensap
2 blaadjes  geweekte gelatine in koud water
1 zakje vanille suiker
basterdsuiker

Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.
Roer de monchou los met de basterdsuiker. Niet teveel want de taart is al zoet genoeg van zichzelf.
Warm een scheutje citroensap of water op in de magnetron. Knijp de gelatine uit en los het op in de warme citroensap.
Roer dit door het monchou mengsel.
Spatel dit goed door de slagroom en laat opstijven in de koelkast.

Heerlijk in combi met kersenvlaaivulling of plat gestamte bastonjekoek door de bavarois als laagje vulling. :9

2

Re: monchou bavarois

Mjam, lijkt me lekker. Binnenkort maar eens proberen. Ik vind monchoutaart met kersen sowieso al lekker, maar met die bastonjekoeken erdoor lijkt me ook erg lekker!

Groetjes Ingrid :+

3

Re: monchou bavarois

mmmm... dat lijkt me echt lekker! Ga ik zeker een keer proberen.
Ik ben namelijk ook een enorme fan van mochoutaart met kersenvlaaivulling :Y

Groetjes Jiska

4

Re: monchou bavarois

Dank!

Ik heb de ingredienten zojuist op het boodschappenlijstje erbij gezet; dit wil ik graag eens uitproberen... het klinkt heeeerlijk! :9

Dag! Groetjes, Koenie
www.taartenvankoenie.nl

5

Re: monchou bavarois

Hij ios heerlijk heb hem geproeft van Minke en ga hem nou zelf ook maken :D :D

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

6

Re: monchou bavarois

Dat is mooi Rianne. Vul je hem ook nog met iets anders erbij ?
Wel en stukje voor mij bewaren hoor :lol:

7

Re: monchou bavarois

whahaha Mirjam het is echt een goed recept hoor!!!
Had er bastognekoek doorgedaan en kersevlaai vulling erop!!
Wat over was is in de monden van de kids verdwenen die zeiden heee lekker toetje :D :D

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken