1 Laatst bewerkt door Daisy's (22-07-2007 20:16)

Onderwerp: Mijn 3e taartje

Vandaag lekker met een vriendin een taartje gemaakt. De onderste 2 foto's zijn mijn foto's. En de 3e foto is van Loes. We hebben dezelfde taart gemaakt.
Zoals je op de 2e foto kan zien, is de taart gevuld met bankerbakkersroom. :9

http://i19.tinypic.com/4q383yf.jpg
http://i18.tinypic.com/6h40sc1.jpg
http://i7.tinypic.com/4le7uok.jpg

Wij zagen de ooievaar en de baby al meerdere keren op deze site voorbij komen en vonden het zo schattig. Dus wilden wij hem ook maken :)

2

Re: Mijn 3e taartje

Ah, wat zijn ze lief als ze slapen h

Groetjes, Katja
Katja's baksels: http://www.katjabakt.mijnalbums.nl/

3

Re: Mijn 3e taartje

ik vindt ze erg leuk.

ook het gemarmerde rose is erg leuk.

goed gedaan hoor!!!

groetjes marlies

4

Re: Mijn 3e taartje

knap geboetseerd!

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!

5

Re: Mijn 3e taartje

Ooo wat een liefies!!!! Ze zijn heel mooi zo met dat roze gemarmerde. Dat ga ik even onthouden!!!!

Lieve taartgroetjes van Annemieke!!!
http://www.mijnalbum.nl/Album=ITO7BKL3

6

Re: Mijn 3e taartje

mooi hoor een vraagje je cake ziet er luchtig uit welk recept heb je hier voor gebruikt

7

Re: Mijn 3e taartje

Het is idd erg luchtig.
Ik heb 3 eieren, 90 gram suiker, 60 gram meel en 5 gram maizena gebruikt. Het recept komt van felicitaartjes.nl

Ik moet wel zeggen dat het mij soms niet lukt om hem hoog te krijgen. Hij zakt elke keer iets in tijdens het bakken. Dat terwijl ik alles nauwkeurig opvolg... :s

8

Re: Mijn 3e taartje

Wauw! Wat een prachtige taartjes... is ook zoooo lief; die ooievaar...  *zucht*

Dag! Groetjes, Koenie
www.taartenvankoenie.nl

9

Re: Mijn 3e taartje

Daisy's schreef:

Het is idd erg luchtig.
Ik heb 3 eieren, 90 gram suiker, 60 gram meel en 5 gram maizena gebruikt. Het recept komt van felicitaartjes.nl

Ik moet wel zeggen dat het mij soms niet lukt om hem hoog te krijgen. Hij zakt elke keer iets in tijdens het bakken. Dat terwijl ik alles nauwkeurig opvolg... :s

het klassieke recept is 3 eieren, 90 à 100 gr suiker, 80 à 90 gr bloem en dan 10 gr maizena of nog beter aardappelzetmeel, dan is hij iets vaster en een stuk hoger (normaal gezien)

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

10

Re: Mijn 3e taartje

:Y ze zijn lief!!

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

11

Re: Mijn 3e taartje

Lief die ooivaar met het babytje!

Groetjes Maaike
www.lekkerenzoet.nl

12

Re: Mijn 3e taartje

Wat een snoepies! Goed gedaan hoor :Y

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

13

Re: Mijn 3e taartje

Heel erg schattig :Y :Y :Y

Groetjes Riteke en Martijn
www.delikatessen.mijnalbums.nl

14

Re: Mijn 3e taartje

Oh, leuk zeg!
Gaaf he, zo'n ooievaar maken?!
Knap gedaan!

15

Re: Mijn 3e taartje

Lief taartje...volgende keer het recept van Kathleen eens proberen ? Want het is wel jammer dat de taart doorzakt.

16 Laatst bewerkt door Daisy's (23-07-2007 20:58)

Re: Mijn 3e taartje

Belluna, bedankt voor het recept!!! Ga ik zeker proberen...Heb alleen nog een vraagje: Als ik de bloem erdoor spatel heb ik het idee dat het niet goed wordt opgenomen in het eimengsel. Ik doe dat heel voorzichtig met een lepel en probeer zoveel mogelijk erdoor te spatelen maar toch zie ik elke keer nog bloem zitten. Hoe kan ik dat nou voorkomen? En hoe vaak kan je ongeveer spatelen zodat niet al het lucht eruit gaat? Of is er een speciaal foefje voor om het er goed doorheen te krijgen? Zo, een heel verhaal, maar alvast bedankt!!