1

Onderwerp: Hoe invriezen

Hoi ik heb teveel taartjes gebakken want ik had te veel biscuit gemaakt. Nu wil ik ze gevuld invriezen maar nog niet met fondant eroverheen is dit een probleem of kan het geen kwaad wie heeft dit al eens geprobeerd??

tnx

Groeten @nnette, http://taartjebakker.mijnalbums.nl/
Bakt graag van alles zolang ik het zelf mag mixen!!

2

Re: Hoe invriezen

Natuurlijk kan je het gewoon invriezen.  Probeer de zoekfunktie eens en tik "invriezen "eens in de zoekfunktie

Re: Hoe invriezen

heb ik al gedaan maar daar staan meestal complete taarten en ik wil zonder marsepein of fondant invriezen

Groeten @nnette, http://taartjebakker.mijnalbums.nl/
Bakt graag van alles zolang ik het zelf mag mixen!!

4

Re: Hoe invriezen

Dat kan prima, volgens mij gaat het juist beter, want zo heb je geen smeltende fondant. Ik vries heel veel in, ook complete slagroomtaarten en die smaken nog net zo lekker als voordat ze erin gingen. Zelfs half bevroren vonden ze de 'ijstaart' nog lekker. (ongeduldige mensen hier)  Zorg wel dat als het ontdooit dat het niet te nat is voor je ze wel bekleedt.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com