1

Onderwerp: vulling

Ik ga een open boek maken met 1 laag vulling. Eentje heb ik al en dat is lemoncurd moet ik er nog 1 er bij doen of moet ik het zo houden.

2

Re: vulling

Bij lemoncurd lijkt het me nou juist wel lekker om nog een laagje vulling te doen bijvoorbeeld de botercrememix anders wordt het zo'n zurige droge hap ????

3

Re: vulling

Alleen lemoncurd is best wel zuur hoor. Pas geleden ook gebruikt en best een dikke laag, andere laag was citroenkwarktaart van mona. De taart erna heb ik maar een heel dun laagje gedaan, samen met een laagje botercreme en dat was goed te doen!

Op zoek naar leuke hebbedingetjes, kijk eens op mijn site! Cakes by Bien heeft ook een FB pagina, zo ben je altijd op de hoogte!

4

Re: vulling

Kan het samen. Want de kapsel kan ik maar 1 keer snijden. Ik weet het niet of het zo lekker is.

5

Re: vulling

Het kan wel samen eerst laagje lemmoncurd daarna laagje banketbakkersroom  qua smaak maakt het uiteindelijk niet veel uit (komt allemaal in 1 mondje) maar visueel gezien vind ik het niet zo mooi uit zien.

Groetjes Riteke en Martijn
www.delikatessen.mijnalbums.nl