Onderwerp: vulling
Ik ga een open boek maken met 1 laag vulling. Eentje heb ik al en dat is lemoncurd moet ik er nog 1 er bij doen of moet ik het zo houden.
http://www.mijnalbum.nl/Album=8XX7DXDE
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik ga een open boek maken met 1 laag vulling. Eentje heb ik al en dat is lemoncurd moet ik er nog 1 er bij doen of moet ik het zo houden.
Bij lemoncurd lijkt het me nou juist wel lekker om nog een laagje vulling te doen bijvoorbeeld de botercrememix anders wordt het zo'n zurige droge hap ????
Alleen lemoncurd is best wel zuur hoor. Pas geleden ook gebruikt en best een dikke laag, andere laag was citroenkwarktaart van mona. De taart erna heb ik maar een heel dun laagje gedaan, samen met een laagje botercreme en dat was goed te doen!
Kan het samen. Want de kapsel kan ik maar 1 keer snijden. Ik weet het niet of het zo lekker is.
Het kan wel samen eerst laagje lemmoncurd daarna laagje banketbakkersroom qua smaak maakt het uiteindelijk niet veel uit (komt allemaal in 1 mondje) maar visueel gezien vind ik het niet zo mooi uit zien.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.