Hoi Mien,
Heb je al ervaring met bakken en bekleden? Op zich is het niet moeilijk om een met bavarois gevulde taart zelf te maken en te bekleden, maar zonder ervaring is het misschien een beetje stresvol. Bavarois is vers het lekkerst. Een taart met een dergelijke vulling moet in elk geval in de koelkast. Hou er rekening mee dat er een risico is op smelten van je fondant/marsepein bij heet weer als je je taart uit de koeling haalt (dan komt er condens op de taart).
Of wil je zo'n bavaroistaart bestellen waar de bavarois aan de bovenkant zit? Zeg maar zoals een kwarktaart? Want daar kun je beter geen marsepein of fondant op doen, dat smelt dan. Meestal worden deze taarten gedecoreerd met fruit en een laagje gelei. Ik heb wel eens hier op het forum gezien dat iemand gekleurde biscuit als decoratie had gebruikt, het was volgens mij een bumba tent. En volgens mij kun je er ook wel chocolade decoraties op maken.
Succes! Groetjes, Jozien.
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!