1

Onderwerp: ganache

ik heb een chocoladetaart gebakken eergister, en overgegoten met ganache, had het eerst op een bord gedaan, en in de koelkast gestopt. De volgende ochtend wilde ik de taart overzetten naar een taartdoos, maar ging best moeilijk. hoe doen jullie dat normaal als jullie ganache gebruiken??? Hoe blijft bij jullie alles mooi en schoon???

2

Re: ganache

niet....bij mij in ieder geval...met ganache wordt het altijd een heerlijke kliederboel....ik zet meestal mijn taart op een taartrooster met een groter bord eronder.....dan gieten
door het rooster kan je hem redelijk makkelijk oppakken en in de doos zetten..maar helemaal vlekkeloos gaat dan nooit hoor....

groetjes Saskia
www.taartenmeer.nl

3

Re: ganache

hm ik dacht juist ganache wordt hard als je het in de koelkast doet, niet dus door de slagroom! maar ja het zal dus normaal zijn, het rooster geef je dan gewoon te leen??????