1

Onderwerp: Vullen van Make-up bag

Ik ga morgen beginnen met de Make-up bag van Debbie Brown.

Nou was mijn idee om de taart doormidden te snijden en ze dan rechtop tegen elkaar aan te zetten met de vulling ertussen.

Ik wil graag Mascarpone met vlaaivulling van aarbeien maken (of jam als dat steviger is) en vraag me af of dat kan.

Ik ben bang dat alles naar de onderkant zakt.

Heeft iemand een idee of dit stevig genoeg is of dat ik de vulling gewoon horizontaal moet doen en de 2 stukken met botercreme aan elkaar moet plakken?

En is Lemoncurd met Botercreme extra of Mascarpone met Jam steviger?

Ik hoop dat er mensen zijn die hem al vaker hebben gemaakt zodat ik weet wat het makkelijkst is. De taart wordt dezelfde dag opgegeten.

2 Laatst bewerkt door wietske (28-06-2007 11:59)

Re: Vullen van Make-up bag

Volgens mij kan je de cake beter eerst recht op zetten, dus hoe die uiteindelijk komt te staan en al met de hoogte van je cake rekening houden dat er nog vulling tussen komt. En dan bijv. 2 x horizontaal doorsnijden, heb je geen last van zakkende vulling ;)

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/

3

Re: Vullen van Make-up bag

Ja Wietske...dat zijn mijn gedachten ook...
Ik zou het niet wagen om het er verticaal in te doen....:S