Zoals je merkt heeft iedereen zo zijn voorkeur, dus het is gewoon een kwestie van uitproberen.
Ik persoonlijk vind de Regalice een naar geurtje hebben (ruikt een beetje zurig) als het uit de verpakking komt. Maar je proeft het niet echt. Het werkt prima maar is wat aan de zachte kant vind ik. De Pettinice vind ik persoonlijk prettiger, het is iets steviger en dat vind ik juist fijn. De Ballina paste to cover vind ik ook prettig werken en die is het lekkerst, ruikt ook zo heerlijk.... MMF heb ik wel eens gemaakt maar dat vind ik wel een gedoe, en dat geplak heb ik een hekel aan Wat betreft de prijs: Regalice is het goedkoopst (of MMF als je het zelf maakt) en Ballina het duurst. Oftewel, het werkt alledrie goed maar elk heeft zo zijn eigen voor- en nadeel.
Overigens werk ik zelf het liefst met marsefond, dus een combinatie van marsepein en fondant.
Groetjes, Jozien.
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!