1

Onderwerp: icing vlinders met spoed

ik weet wel hoe ik vlinders moet maken van ouwel maar nu wil ik ze proberen te maken van icing,heeft iemand een goede how-to,liefst zo snel mogelijk want ik moet voor zaterdag 60 cupcakes maken en dan wil ik ze graag gebruiken(als het lukt).alvast bedankt!
groetjes danielle

2

Re: icing vlinders met spoed

In het boekje van Peggy Porschen staat hoe het moet!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: icing vlinders met spoed

Ja, even lenen bij de bieb!

Op http://www.felicitaartjes.nl staat ook de how to.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

4

Re: icing vlinders met spoed

dank je!ik heb meteen even op de site gekeken,nu nog kijken of t me gaat lukken.ook nog even wat vraagjes:moet dat uitharden op kamer temperatuur of in de koelkast?wordt de vloeibare icing om mee op te vullen ook wel hard dan?

5 Laatst bewerkt door Naära (10-06-2007 21:23)

Re: icing vlinders met spoed

Kamertemperatuur!

Ja hoor, icing wordt gewoon hard, maakt niet uit hoe dik/dun het is. Geef het alleen wel de tijd! Het is niet met een uurtje droog. Hier hebben ze toen een halve middag, hele avond en nacht liggen drogen.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

6

Re: icing vlinders met spoed

laat ze alsjeblieft plat drogen, en ga niet iedere uur kijken of ze al droog zijn, want dan gaan ze stuk (sprak zij uit ervaring)
Zo lang als kan laten drogen!

Erika

7

Re: icing vlinders met spoed

Best dat je de randen (contouren) in dikker icing spuiten en dan opvuld met "lopende" icing, eigenlijk zoals een koekje en daar is een how to van door karentje (koekjesfee) van gemaakt.
Als je haast hebt kan je ze ook een paar uur in de oven (+/- 50 °) laten uitharden.

Best dat je ze op bakpapier spuit en zeker enkele teveel!

veel succes!

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!