1

Onderwerp: Gewone bloem of zelfrijzend bakmeel

Ik wil dit weekend mijn eerste taart maken, maar nu weet ik niet of ik gewone bloem of zelfrijzend bakmeel moet gebruiken voor de cake?
Kan iemand mij helpen??

Groetjes,
Priya

2

Re: Gewone bloem of zelfrijzend bakmeel

Dat hangt helemaal af van de cake die je wilt gaan maken.
Als je biscuit maakt, bijvoorbeeld van het recept van deze site, gebruik je bloem en geen zelfrijzend bakmeel. Meestal staat het wel in het recept hoor :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Gewone bloem of zelfrijzend bakmeel

mijn recept met cake is met zelfrijzend bakmeel, ik denk dat als je gewoon meel gebruikt, je wel bakpoeder moet toevoegen

Re: Gewone bloem of zelfrijzend bakmeel

Ik vind dat er een wezelijk verschil in smaak is of je bloem met bakpoeder of zelfrijzend bakmeel gebruikt. Het eerste is echt veel lekkerder.

Mijn taartjes zijn ook te zien op: http://mamasas.mijnalbums.nl/

5

Re: Gewone bloem of zelfrijzend bakmeel

Ik maak m'n biscuit toch met zelfrijzend bakmeel op advies van 'n banketbakker..... Cake maak ik met cakemeel.

6

Re: Gewone bloem of zelfrijzend bakmeel

Ik hou het recept aan van deze site. Dus gewone bloem, maizena, eieren en suiker. Ik vind het prima werken. Zo goed dat ik nog niets anders heb geprobeerd.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

7

Re: Gewone bloem of zelfrijzend bakmeel

Voor taart =bloem eieren suiker maizena bakmeel en voor cake de cakemix.

groetsels

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.