1

Onderwerp: limoenbavarois of citroenkwarktaartpudding?

Ik was van plan om de limoenbavarois te maken, als vulling voor een taart die ik wilde bekleden met marsepein, als frisse aanvulling op de zoetheid van de marsepein. Nu heb ik (n.a.v. jullie enthousiasme) de citroenkwarktaartpudding ook gekocht en die is heel lekker. Lijken de twee vullingen op elkaar of is de limoenbavarois echt nog wel lekkerder of anders? (anders bespaar ik me de moeite)
Astrid

2

Re: limoenbavarois of citroenkwarktaartpudding?

het is allebei heerlijk hoor.....maar persoonlijk vind ik de citroenkwarktaart net iets frisser

3

Re: limoenbavarois of citroenkwarktaartpudding?

ben het eens met stientje.

4

Re: limoenbavarois of citroenkwarktaartpudding?

de limoenbavarois is wat sterker/scherper van smaak. Ik ga ook voor de kwarktaartpudding.