1

Onderwerp: temperen

Hier ook maar eens een topic over. Ik doe mijn taarten eigenlijk nooit temperen, ben ik daar de enige in? Bij het laatste taartje toevallig wel gedaan, gewoon met het sap van de manderijntjes, maar proefde niet echt verschil.

Ik heb al wat 'recepten' gekregen waar je mee kan temperen, maar ben benieuwd naar wat anderen doen.

Op zoek naar leuke hebbedingetjes, kijk eens op mijn site! Cakes by Bien heeft ook een FB pagina, zo ben je altijd op de hoogte!

2

Re: temperen

Soms wel, meestal niet. Wel als ik weet dat het iets toevoegt qua smaak (of geur) zoals met bijvoorbeeld Cointreau of Limoncello (bij het laatste gaat de hele taart heeeerlijk ruiken :-) ). Verder vries ik meestal de kapsels in, wat maakt dat ze toch iets minder droog zijn, en ik tremperen dus niet zo nodig vindt.

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: temperen

Bijna altijd wel! Met Kirsch hmmmmm......

Ik vries de trempeerlikeur in spuitjes in, zo liggen ze altijd bij bosjes klaar en het is in een paar minuten ontdooit.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

4

Re: temperen

Nog nooit gedaan. Weet niet eens hoe het moet, hehe.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na