1

Onderwerp: werken met een " ouderwets" keukenmachine

Omdat ik toch wel van plan ben om meerder taarten te gaan maken ( als de eerste lukt haha)  heb mijn keukenmachine tevoorschijn gehaald maar in het boekje staat dat je voor cake en kapsel beslag de plastic messen(?) moet gebruiken maar dat lijkt mij erg sterk.Er zit ook een garde bij maar die gebruiken ze alleen voor slagroom of eiwit...

heeft iemand hier ervaring mee?

2

Re: werken met een " ouderwets" keukenmachine

Ik gebruik altijd de garde. Gaat eigenlijk altijd goed. Al moet ik zeggen dat ik het meel er met de hand doorheen werk.
succes

3

Re: werken met een " ouderwets" keukenmachine

Ik gebruik de mix uit de webshop, dan hoef je niets apart erdoor te mengen. En ik gebruik de garde, maar ook bij mijn keukenmachine staat dat ik die niet ervoor moet gebruiken. Ik doe het lekker toch en het gaat altijg heel erg goed.

Groetjes, Carin

PS Toen ik nog zelf kapsel maakte (dus niet met mix) gebruikte ik ook de garde. Maar dan moet je inderdaad het meel er met de hand doorheen spatelen.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep