1

Onderwerp: glazuur en fondant

kan dat samen
en dan bedoel ik de taart afsmeren met glazuur en dan de fondant er op leggen dit ipv botercreme
of gaat hiervan de fondant smelten.....wie kan me helpen

Ik heb nl nog elke pakjes glazuur liggen van dr oetker, en ik vind het jammer als ze over de datum gaan

2

Re: glazuur en fondant

Of het gaat smelten weet ik niet.
Alleen al van het idee barst wel mijn tandglazuur. Het lijkt me nl mierezoet.
Mocht je het toch durven, laat dan wel even horen hoe het smaakte!?

3

Re: glazuur en fondant

Nathalie schreef:

Of het gaat smelten weet ik niet.
Alleen al van het idee barst wel mijn tandglazuur. Het lijkt me nl mierezoet.
Mocht je het toch durven, laat dan wel even horen hoe het smaakte!?

oeps ja mierezoet, daar had ik even niet aangedacht :)
Nou dan denk ik maar niet dat ik me er aan ga wagen, dan ga ik maar cupcakjes bakken en laat ik ze mijn kinderen versieren :)

4

Re: glazuur en fondant

Je kan het wel prima als tussenlaag doen. Maar onder de fondant kun je barsten krijgen en dan is je laag fondant niet echt strak meer.