1

Onderwerp: klontjes in de tylose

hallo taartenbaksters,
ik blijf maar klontjes houden in de tylose, ik heb het op verschillende manieren gedaan, maar het blijft klonteren. heb nu een potje gevuld met water en een 1/2 theelepeltje tylose erin, geroerd, geroerd.. klontjes gaan niet weg..tip??

2

Re: klontjes in de tylose

Waarom wil je tylose met water mengen dan?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: klontjes in de tylose

Misschien om lijm te maken?

Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd, maar zou het kunnen dat het gewoon een tijdje moet staan? Dat is ook zo met eiwitpoeder. Dat wil eerst niet mengen en klontert dan heel erg en als je het een tijdje laat staan gaat het wel door elkaar.

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

4 Laatst bewerkt door wietske (04-05-2007 21:53)

Re: klontjes in de tylose

Her klopt hoor dat het eerst klontert. Het is een flinke mespunt op een jampotje water. Gewoon laten staan en af en toe schudden. Het lost echt op, alleen je moet even geduld hebben O-)

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/

5

Re: klontjes in de tylose

Oeh, echt zo weinig tylose op zo veel water Wietske? En hoe lang blijft het dan goed? Want dan ga ik het toch ook maar eens proberen!

Dat verklaart trouwens wel waarom het bij mij ooit enorm ging klonteren en heel dik werd toen ik eens een pietsie water met een nog pietserig beetje tylose probeerde te mengen.... hahaha

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

6 Laatst bewerkt door wietske (04-05-2007 21:54)

Re: klontjes in de tylose

Bewaren in de koelkast en wat ik heb gehoord, blijft het goed totdat het troebel wordt, hahahaha ja dat is rekkelijk h

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/