1

Onderwerp: Vraagje over het bekleden van een taart met marsepein

Ik heb gehoord dat als je een taart met marsepein wilt bekleden, dat je dan eerst de taart moet bedekken met een laagje van iets anders, en daaroverheen pas de marsepein. Zo wordt de marsepein 'gladder' of 'strakker'.

Klopt dat? Zoja, waarvan moet die onderlaag dan gemaakt zijn ?

2

Re: Vraagje over het bekleden van een taart met marsepein

Hoi Samarel,

Ik wil je niet afschepen maar kijk eens bij de FAQ op de site daar staan al heel wat vragen met antwoorden.

Deze vraag: de meeste onder ons gebruiken om te egaliseren botercr

3

Re: Vraagje over het bekleden van een taart met marsepein

Dank je wel !

Oh, ik zie het niet als 'afschepen' hoor, ben er blij mee :D

4

Re: Vraagje over het bekleden van een taart met marsepein

Je kan het ook doen met chocopasta (voor op het brood) Pot even in de magnetron en dan smeert het prima uit. Of met ganache. Het recept hiervan staat bij Recepten.
Succes

5

Re: Vraagje over het bekleden van een taart met marsepein

chocopasta, gaaf simpel, leuk!

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

6

Re: Vraagje over het bekleden van een taart met marsepein

ow wat handig!

Bedankt mensen