1

Onderwerp: help!! ribbel randen, hoe kom ik er vanaf?

Hoi Allemaal,

Even een vraagje, jullie hebben vast wel een goede tip!

Als mijn taart bedekt is met marsepein of fondant dan heb ik van die ribbel zijkanten, je ziet waar er gesneden is en daar deukt het ook in!

Heb ik nu teveel vulling gebruikt, waardoor de openingen te groot worden? Ik heb mijn marsepein al dikker uitgerold, dat helpt wel een beetje, maar neemt de ribbels niet helemaal weg. Vind het zo zonde. Ook de smoother helpt hier niet voor.

Alvast bedankt!

2

Re: help!! ribbel randen, hoe kom ik er vanaf?

Heb je alles afgesmeerd met botercreme ? dat zou namelijk de kieren goed moeten opvullen en een strak geheel opleveren

3

Re: help!! ribbel randen, hoe kom ik er vanaf?

Hoi Iris,
Gisteren heeft Erk een soortgelijke vraag gesteld. "Stoeien met fondant en botercreme" Daar staan al heel veel tips. Wellicht heb je er iets aan.
Anders is er ook nog de howto, daar is een heel filmpje te zien, dar heb ik het een beetje van afgekeken. wellicht heb je er ook nog iets aan.
Veel succes

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl