1

Onderwerp: Vulling van banketbakkersroom

Ik heb net een heerlijke banketbakkersroom volgens een amerikaans recept gemaakt. Deze wil ik tussen mijn taart gaan doen. Nu vraag ik mij af of ik naast de room ook nog de botercreme moet gebruiken of kan je de room net zoals de creme aan de buitenkant van de taart worden gesmeerd?

Bedankt!
Gwen

ps wat is dit toch een fijn forum, super handig!

2

Re: Vulling van banketbakkersroom

nee dat zou ik niet doen
het loopt terug
ik zou gewoon creme aan de buiten kant doen
dan weet je zeker dat het goed gaat lukken
s6

Met de kennis van nu, had ik het toen anders gedaan :)

Re: Vulling van banketbakkersroom

Hoi Hoi !
Ik gebruik nooit botercreme als vulling, altijd banketbakkersroom!!

x mo

4

Re: Vulling van banketbakkersroom

Voor vulling kan het ook prima, maar niet aan de buitenkant van de taart en daar dan je marsepein of fondant overheen. Risico op smelten/lekken is dan groot.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Vulling van banketbakkersroom

Doen jullie altijd de botercreme aan de buitenkant of kan ik het ook weglaten, gezien ik al een vulling heb?

6

Re: Vulling van banketbakkersroom

Ik doe altijd botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag