1

Onderwerp: hoe lang bewaren

Ik wil een taartje maken met een vulling van perziken en dan botercreme als afwerking. Dat wil ik het liefste de donderdag maken (natuurlijk tijdgebrek), de vrijdag komt er dan een figuur van fondant op, ik hoop dat ik die er gewoon op kan leggen. Alleen ze gaan de taart pas zondag aansnijden, als het niet later is. Kan het buiten de koelkast, of juist van donderdag op vrijdag in de koelkast (zonder 't fondant)? Het lijkt mij dat je hem wel lang buiten de koelkast kan bewaren toch? Er zit geen snel bederfelijke waar in. het allerliefst zou ik ook nog het biscuitdeeg woensdag (avond) al maken. Dat is wel lang h

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

2

Re: hoe lang bewaren

Ik bewaar mijn taarten gewoon in de koelkast en zelfs kant en klaar in de vriezer. Gaat goed hoor, koelkast laag zetten, ontdooien ook in koelkast. Liefst in de doos om het eventuele vocht op te vangen in het karton. En na vier dagen in de koelkast smaken ze nog prima.