1

Onderwerp: roomkaasglazuur

Ingredienten:

200 gr roomkaas (bv Philadelphia of Aldi)
50 gr boter
100 gr poedersuiker
zakje vanillesuiker
evt andere smaakjes als citroen-, limoen- of sinaasappelrasp

Boter en roomkaas op kamertemperatuur gladroeren en goed door elkaar mengen. Poedersuiker erdoor roeren en evt nog even nakloppen met de mixer. Als je het even laat staan wordt het weer wat stijver en kan je een wat dikkere laag smeren indien gewenst.
Lekker in combinatie met laagje jam of lemon curd.

Ook lekker over een wortel- of kruidencake bijvoorbeeld.

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !

2

Re: roomkaasglazuur

bedankt ik ga hem zeker proberen!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

3

Re: roomkaasglazuur

Njammie, ziet er goed uit. Heb me altijd al afgevraagd hoe zoiets zou smaken vermits roomkaas toch gezouten is?
Zal het toch eens moeten proberen.

Evelyn

Wil je mijn website zien? www.koekentiene.net

4

Re: roomkaasglazuur

nou hij ios gemaakt en goedgekeurd de kinderen likte hun vingers erbij af!!!!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken