1

Onderwerp: vulling

wij hebben net een opdracht van een winkel gekregen om een taart te maken voor hun 30 jarig bestaan. nu willen ze een taart die de hele dag in de winkel staat en die daarna nog opgegeten kan worden. Nu is de vraag welke vulling kunnen wij dan het beste gebruiken?????????????

groetjes inga en maja

2

Re: vulling

Ik zou het dan gewoon simpel houden en vullen met botercreme en jam.

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!

3

Re: vulling

Eens met Petra :) Hoewel de met mascarpone gevulde taart na een dag buiten de koelkast eigenlijk nog príma smaakte.. en ik heb niets gehoord van "buikgriep" binnen de familie :+

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: vulling

met botercreme en jam of vlaaivulling weet je zeker dat het goed gaat. Of chocolade gesmolten als laagje moet volgens mij ook kunnen
Succes ermee