Onderwerp: Durf het bijna niet te vragen,gelatine??
Gister zag ik op dit forum bij de ingezonden recepten, een zalig recept van Annelies voor Champagnecreme,maar ik heb een probleempje...
Ik heb nl nog nooit met gelatine gewerkt!!
Ik lees altijd van alles over "blaadjes/koken/uitknijpen",maar ik heb geen idee wat je dan met die blaadjes doet?? Blijven het blaadjes? Of gaat het om het afgegoten water? En wat moet ik uitknijpen? En is het lastig? Zijn er valkuilen bij het verwerken van gelatine?
Stom he? Maar ik wil nu voor m'n neefje die gaat trouwen zo graag een klein lief taartje maken, en dan lijkt die creme me zooo heerlijk,dat ik er nu toch maar gewoon voor uitkom...
Wie oh wie kan mij inwijden in de wereld van gelatine???
Reuze bedankt,
Nicole!!
http://www.mijnalbum.nl/Album=SQ3Q8HOR Veel kijkplezier!!