Onderwerp: decoreren met chocola
als ik een taart wil decoreren met chocola( niet heel de taart maar lijntjes erop) hoe krijg ik die chocola dan niet zo snel hard?
groetjes esther
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » decoreren met chocola
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
als ik een taart wil decoreren met chocola( niet heel de taart maar lijntjes erop) hoe krijg ik die chocola dan niet zo snel hard?
groetjes esther
Het enige wat ik zou kunnen bedenken is de taart te bewerken als hij nog wat warm is..
Maar das dan weer lastig als je hem vult..
hmm..
Dilemma, kan je niet verder helpen!
x mo
Beetje slagroom of koffiemelk toevoegen????
hoi,
ik kan je niet helpen, heb geen flauw idee, misschien wat paloma zei beetje slagroom erbij te voegen.
groetjes,
Manika
Chocolade blijft best lang zacht. Misschien helemaal als je het in een spuitzakje/cornetje hebt door de warmte van je handen. Ik zou het eerst gewoon proberen (op een proef stukje misschien?)...
oke bedankt lonnes.(en de rest)
Klein klontje boter toevoegen bij het verwarmen gaat ook als een speer.
Zonder iets erdoor wil het in je cornetje ook wel weer eens in no time weer hard zijn. heb ik driftig mee geklungeld vorig jaar pasen.
Ik heb wel eens een beetje glycerine geprobeerd, omdat ik wilde dat het zacht bl
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » decoreren met chocola
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.