Onderwerp: ganache
als ik ganache maak dan word het niet smeerbaar.
wat doe ik fout?
misschien te veel slagroom en te weinig chocola?
groetjes esther
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
als ik ganache maak dan word het niet smeerbaar.
wat doe ik fout?
misschien te veel slagroom en te weinig chocola?
groetjes esther
als ik ganache maak dan word het niet smeerbaar.
wat doe ik fout?
misschien te veel slagroom en te weinig chocola?
groetjes esther
Ik begrijp niet wat je precies bedoelt..
Hoe maak je je ganache ???
In principe zou het smeerbaar en zelfs gietbaar moeten zijn als het nog warm is..
slagroon verwarmen,over de chocolade gieten en dan roeren.
Hoi,
Je doet het wel goed, ik gebruik 250 ml slagroom en 250 gram pure chocolade !!!! ( zit het nu weer te maken hihi) als het niet smeerbaar wordt dan heb je het te lang laten rusten zonder te roeren.
Bij mij kook ik de slagroom , kiep het over de chocolade goed roeren met garde en dan laat ik het rusten, op een plaats waar het heel koud is wordt het snel dik dus daarom moet je goed opletten en om kwartier / half uur even roeren tot de gewenste dikte.
Succes.
Groetjes,
Manika
nou dan ga ik het weer een keertje proberen
H
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.