1

Onderwerp: Marsepein en vloeibaar fondant

Hallo,

Ik ga zo een taart maken, heb het kapsel al klaar. Ik wilde marsepein met fondant mengen maar nu doe ik net het emmertje met fondant open en is het vloeibaar, wel dik. Kan ik dit wel mengen met marsepein? Of is het voor bijvoorbeeld cupcakes?

Hopelijk kunnen jullie me helpen want ik wel snel mijn probeer taart afmaken.

Gr
Ilonka

2

Re: Marsepein en vloeibaar fondant

hoi, zelf heb ik er geen ervaring mee, maar anderen op het forum hebben er al eens iets over geschreven. Heb je de zoekfunctie al gebruikt? Volgens mij is het vloeibare een ander product dan de uitrol fondant. Ik dacht ergens ook gelezen te hebben dat je het ook met toevoeging van poedersuiker niet stijf kreeg. Ik zou het niet mengen en inderdaad op cupcakes gebruiken.

3

Re: Marsepein en vloeibaar fondant

je hebt helaas de verkeerde fondant, je moet rolfondant hebben. deze gebruiken ze, dacht ik, voor bijv. roze koeken.
ik hoop voor je dat je genoeg marsepein hebt om toch je taart te kunnen maken.
volgens mij is er niet zo lang geleden hier een topic, zo heet het geloof ik, over geplaatst wat er wel allemaal mee kan.

succes !