Onderwerp: wat eronder bij uitrollen fondant/marsepein?
als ik marsepein/fondant wil uitrollen,wat kan ik dan het beste eronder doen,zodat het niet blijft plakken aan de ondergrond?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » wat eronder bij uitrollen fondant/marsepein?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
als ik marsepein/fondant wil uitrollen,wat kan ik dan het beste eronder doen,zodat het niet blijft plakken aan de ondergrond?
een stuk plastic tafelzeil, als je bij zoeken kijkt onder zeil / tafelzeil kom je veel tegen
succes monica
Inderdaad een doorzichtige tafelzeil en dat insmeren met plantaardige vet, of crisco. Werkt prima. En ook je handen er mee insmeren!!
crisco is echt geweldig!
Ik deed het eerst altijd met een siliconenmat waarop ik poedersuiker of maizena strooide, maar sinds ik crisco op m'n mat smeer, wil ik echt niets anders meer!
bakpapier !!!!!!!!!! echt zo makkelijk !!!!!!!!!!! Sinds ik dat gebruik heb ik geen problemen meer en je hoeft er zelfs geen poedersuiker of wat anders op te strooien
En ik rol nog steed uit op poedersuiker, ouderwets maar ik vind dat nog steeds het fijnste.
Ik gebruik altijd maizena omdat poedersuiker de marsepein weer zoeter maakt en plakkeriger (vind ik). Ik heb wel gemerkt dat de maizena beter weggaat, met poedersuiker had ik altijd witte plekken overal.
Ik rol ook altijd nog uit met poedersuiker, vind ik ook nog steeds het allerprettigst werken!
Groetjes, Inge
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » wat eronder bij uitrollen fondant/marsepein?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.