Ja hoor je kan hem vandaag al bakken!! Geen probleem.
Morgen het kapsel dan afmaken.
Ga je 3d werken of wordt het een puzzeltaart.
Als je het bewaren niet aan durft ( luchtdicht in plastic folie) kan je kan het kapsel invriezen en hem dan in de koelkast laten ontdooien a.s. vrijdag op zaterdag.
Wel langzaam in de koelkast anders kan je problemen krijgen met de fondant of de marsepein.
Als je 3d gaat werken zou je het kapsel in kunnen vriezen ( met de basislaag) de versieringen los maken en die dan goed luchtdicht (tupperware?!!) bewaren en dan zaterdagochtend de taart afmaken met de losse onderdelen dit hoeft dan niet zo lang te duren omdat je dan eigenlijk alles al af hebt je hoeft het er alleen maar op te doen.
Voor verder info raad ik je aan om even te kijken bij het onderdeel zoeken als je daar taart bewaren intoetst kom je van alles tegen want er is al heel veel over geschreven de laatste tijd.
Veel succes,
groetjes Antoinette
Pluk de dag!