1

Onderwerp: golden caster sugar

Met welke suiker van bij ons is Golden caster sugar vergelijkbaar? Op google vind ik wel foto's van pakken suiker en info erover maar dat zegt me niet veel..

2

Re: golden caster sugar

Volgens mij lijkt rietsuiker er het meeste op.

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

3

Re: golden caster sugar

is dat niet onze lichtbruine basterdsuiker? de candij cassonade blond? of eerder onze cassonade suiker van op de  pannekoeken?

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

4

Re: golden caster sugar

ik denk (volgens de foto's) dat het meer een 'harde' korrel is Catherine, maar ik ben niet zeker. Mss dat iemand van de dames het weet die uit Amerika komen?

5

Re: golden caster sugar

Caster sugar is fijne kristalsuiker. Vandaar mijn vertaling van golden caster sugar naar rietsuiker, vanwege de kleur dus. En rietsuiker is ook in verschilllende 'fijntes' verkrijgbaar volgens mij (met een beetje zoeken...).

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

6

Re: golden caster sugar

Golden castor sugar is een licht bruine fijne tafelsuiker. Je kunt er gewoon lichtbruine basterd suiker voor in de plaats nemen. Dit wordt ook als advies gegeven als het recept vertaald wordt uit het engels.

groetjes Francisca

7 Laatst bewerkt door kristien (17-02-2007 12:17)

Re: golden caster sugar

Twee reacties zo snel na elkaar!

Ik zal het dan eens proberen met de lichtbruine suiker, ofwel met de gewone kristalsuiker. Misschien maakt het niet zo heel veel uit. Het kwam uit een recept voor sabayon-vulling.

8

Re: golden caster sugar

recept voor sabayon vulling ONMIDDELLIJK DELEN!

zo iets lekkers mag je gewoon niet voor jezelf houden :D

'k zit me er hier al op te verlekkeren ...

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

9

Re: golden caster sugar

Ik was ernaar aan het zoeken toen ik donderdag in een restaurant heerlijke sabayon met vanilleijs heb gegeten.
Ik zoek de link even terug, heb het recept nog niet uitgetest.
Hier is-ie:

http://www.deliaonline.com/recipes/harr … 89,RC.html