1

Onderwerp: chocoladeglazuur

heeft er iemand een lekkere chocoladeglazuur recept voor mij?

alvast hartelijk bedankt.

2

Re: chocoladeglazuur

Hoi Esther, als je kijkt bij ingezonden recepten hier, kun je wel een aantal dingen vinden, sommige zijn echt vrij vloeibaar (zoals ganache) andere meer als creme zoals de fudge creme van Nigella. Ik hoop dat je iets kunt vinden wat je lekker lijkt! Sukses h

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: chocoladeglazuur

Ik kan je iig vertellen dat het recept van Nigella (staat onder de ingezonden recepten van Bakkersdochter) echt heeeel erg lekker is!!

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

4

Re: chocoladeglazuur

oke .hartelijk bedankt allebei.kan er zeker wel wat mee.  :-)

5

Re: chocoladeglazuur

Hier recept voor lekkere chocolade ganache :
- 250 gram puren chocolade (verkade )
- 250 ml slagroom.


De chocolade in de stukjes hakken in een kom doen, de slagroom aan de kook brengen en over de chocolade gieten en goed met een garde roeren !!!! Je kan ook na smaak lekker likeurtje door gooien, ik doe er altijd 3 eetlepels becardi in.Dan op kamertempratuur tot rust laten komen. Als je hem dik wil dan kan je hem ook op koude plek zetten maar kijk wel even elk half uurtje want het gaat met dit weer erg hard en anders wordt het weer TE dik.

Dit is de chocoladeganache van Peggy Porschen, erg fijn recept.

Groetjes,

Manika

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

6 Laatst bewerkt door esther28 (15-02-2007 10:17)

Re: chocoladeglazuur

word het dan niet waterig door de slagroom,als het er een tijdje op zit?