1

Onderwerp: gesmolten chocolade over ganache?

Ik wil mijn taartje met ganache maken met slagroom, dus ook rondom. Kan ik er dan nog gesmolten chocolade overheen gieten als afwerking of kan ik dan beter botercreme ganache gebruiken?

Op zoek naar leuke hebbedingetjes, kijk eens op mijn site! Cakes by Bien heeft ook een FB pagina, zo ben je altijd op de hoogte!

2

Re: gesmolten chocolade over ganache?

Hoi Bien, ganache maak je eigenlijk van slagroom en chocolade anders heeft het een andere naam ;) maar als je ganache gebruikt als vulling kun je er zeker gewoon gesmolten chocolade overheen gieten hoor. Mocht je een andere vulling willen gebruiken en ganache eroverheen dan kun je beter een dijkje van ganache op de taart doen, daar de vulling in en de rest eroverheen gieten. Ik heb trouwens op mijn website een gedeelte met recepten en daar staat dit ook bij www.tartacadabra.nl

Sukses met je taart en de vulling klinkt in ieder geval al heerlijk!!:-)

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: gesmolten chocolade over ganache?

Je ziet het, ik ben nog een groentje, maar ik ga het proberen, dank je wel voor de tip. Zal zeker weer een kijkje nemen op je site, zit ik zowieso wel wekelijks, hahaha

Op zoek naar leuke hebbedingetjes, kijk eens op mijn site! Cakes by Bien heeft ook een FB pagina, zo ben je altijd op de hoogte!