1

Onderwerp: Botercreme

Hoi

Ik heb laatst botercreme gemaakt met roomboter en Bakkerspoedersuiker. Nu wou de poedersuiker niet goed oplossen. Heb ik niet lang genoeg gemixt of moet ik andere suiker gebruiken.

Nog een vraagje. In van de recepten staat margarine, is dit uit een kuipje of uit pakje of maakt dat niet uit

thanks.

Annette

Groeten @nnette, http://taartjebakker.mijnalbums.nl/
Bakt graag van alles zolang ik het zelf mag mixen!!

2

Re: Botercreme

Hoi Annette, de poedersuiker moet je even zeven voordat je het erbij doet, anders kun je inderdaad klontjes krijgen die niet wegwillen. De margarine is gewoon uit z´n pakje, die andere heb ik nog nooit gebruikt, ik denk ook dat die te zacht is.
Trouwens het recept hier van het forum, de botercreme extra smeuig met banketbakkersroom erbij is echt een aanrader hoor, wordt superlekker! :-) Ikzelf gebruik trouwens nu bijna altijd de creme au beurre van de webshop, de gewone botercreme lusten ze hier niet ;) :-)

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"