Onderwerp: Hoe gebruik je de smoother?
Hier ben ik dan weer. Hopelijk kunnen jullie mij weer helpen.
Ik ga dus binnenkort een taart maken. Nu heb ik na heel veel lezen het volgende besteld:
biscuitmix,
marsepein,
wit rolfondant,
cuttingweel,
letters en cijfers uitstekers,
en dus een smoother.
(kleuren heeft een vriendin al besteld)
Nu is m'n vraag, ho gebruik ik een smoother? Rol ik eerst de marsepein uit en dan nastrijken met de smoother? of werkt dat niet zo? en dan ook weer gebruiken om na te strijken op de taart?
Ohja en als ik de marsepein ga kleuren dan heb ik gelezen dat je dat moet kneden. Nu lijkt me dat de marsepein hier door warmer en kleffer kan gaan worden. Bewerken jullie de marsepein dan direct(bekleden en puzzelstukjes maken)? of laten jullie het weer eerst een beetje afkoelen?
Alvast bedankt!
Groetjes Iris
http://www.mijnalbum.nl/Album=LVNHHIWF