1

Onderwerp: ondergrond

Ik ben benieuwd wat jullie voor ondergrond gebruiken. Ik zie de meest mooie platen onder de taarten. Met stippen of kleurtjes oid. Wat gebruiken jullie hiervoor? Dus ik bedoel de "plank" waar de taart op ligt.

Mijn foto's zijn te zien op: http://www.dikketaart.mijnalbum.nl

2

Re: ondergrond

Ik heb een paar restanten gipsplaat achterover gedrukt nadat we hier het plafond moesten afwerken ;) Die snij ik in stukken als ik een formaat nodig heb dat ik nog niet heb of als het niet terug gekomen/gebracht is. Pas zelfs een cirkel uitgesneden, ging prima.

Dan doe ik er folie (alu-folie, huishoudfolie) of inpakpapier overheen en als bovenste laag weer huishoudfolie. Randje afwerken met bouwtape (diverse kleurtjes) en tadaaa, ik heb een mooi onderplaatje :)

Gipsplaat is ca. 3 à 4 euro voor 3 meter lang en 60 cm breed - daar kun je aardig wat plankjes van maken ;)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: ondergrond

Hoi,

Ik gebruik gewoon taartkartons ( ronde )

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

4 Laatst bewerkt door Jozien (10-01-2007 23:36)

Re: ondergrond

Ik heb laatst bij de Xenos een paar van die grote borden gekocht, die bedoeld zijn om er een verzameling kaarsen op te zetten. Maar taart gaat ook prima :D En ik heb een pizzabakplaat van de hema, volgens mij is ie 30 cm rond. Die is zilverkleurig, lekker neutraal.

Hihihi, ik zie net dat je juist op zoek bent naar de meer bewerkte/gekleurde ondergronden. volgens mij gebruiken de meeste daar inpakpapier of plakplastic voor......

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

5

Re: ondergrond

daar wij nog verbouwen, laat ik mijn man een gyprocplaat op maat zagen en bekleed deze met inpakpapier en daarover zelfklevende transparante folie en een lintje errond.  eigelijk is de presentatie ook een deel van de taart, kijk maar is in mijn album en staan er zonder of op een gewone bakplaat en die zien er veel minder uit dan de laatste die ik gemaakt heb...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!