1

Onderwerp: Beginneling taart bekleden.

Ik heb net een taart gemaakt en wil hem bekleden met chocolade. OP de webshop heb ik een zak renchoco gekocht. En daarmee wil ik graag me taart mee bekleden. Hoef ik het alleen te smelten en over de taart te gieten of moet er nog wat door heen. Ik hoop dat iemand me hier mee kan helpen.

Groetjes

Emanuela

2

Re: Beginneling taart bekleden.

Hoi,

Als ik mijn taart bekleed doe ik altijd 250 gram pure chocolade van verkade en 250 ml slagroom, de chocolade in stukjes breken, de slagroom laten koken en dan over de chocolade gieten !!!!! Goed roeren en daarna even 1 uurtje op een koele plek wat dikker laten worden, als je het niet dikker wil en dus vloeibaar dan kan je het gelijk gebruiken !!!!!!

Veel succes met de taart.

P.S als je de chocola met slagroom heb gemengd gooi ik vaak klein beetje Becardi of ander likeur er door, niet te sterk hoor !!! Je proeft het heel vaag !!!!!!

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl