1

Onderwerp: marsmallow fondant (cups???)

ik had in mijn kerst pakket marsmallows zitten en nu wilde ik fondant maken
maar in het recept staat alles over cups!

aangezien ik geen cup meer heb (zat bij mijn bbm ) weet ik niet hoe ik het nu moet doen

hebben jullie enig idee wat voor maten ik dan moet aanhouden???

2

Re: marsmallow fondant (cups???)

Misschien heb je hier wat aan:
http://www.dekooktips.com/cupcon-ab.htm

3

Re: marsmallow fondant (cups???)

ik ben er mee bezig
maar had nog 1 vraag: klopt het dat deze marsepein zachter is om te verwerken?
of doe ik wat verkeerd!

4

Re: marsmallow fondant (cups???)

ik bedoel natuurlijk fondant!!!!!!!!!!!11

5

Re: marsmallow fondant (cups???)

Hoi LadyPukky,

Hij is als je hem net maakt zachter, maar als hij goed afkoelt stijft hij ook nog op dus wordt hij weer steviger.
Als hij dan nog steeds te zacht/slap is kun je er nog wat meer poedersuiker doorheen kneden.

Veel succes ermee!

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

6

Re: marsmallow fondant (cups???)

ik ga morgen de taart bekleden!
weten jullie een site waarop staat hoe je een kerstmannetje maakt van marsepein??

7

Re: marsmallow fondant (cups???)

Ja hier, op Imaginative Icing: http://www.imaginativeicing.demon.co.uk … rames.html en dan link naar Christmas Ideas --> How to model Santa in icing

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag