1

Onderwerp: Tylose; verhouding?

Ik heb gister bij Planet cake tylose gekocht maar daar zat geen gebruiksaanwijzing bij. Wat is de verhouding en hoe gebruik je het? Ik dacht gewoon kneden in de marsepein, maar hoeveel moetje dan gebruiken? Kan iemand mij helpen?
Groetjes marije

De Taartatelier en workshopruimte in Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Raalte (Lettele, spanjaardsdijk 92B). http://www.zoetenzodeventer.nl. en  https://www.facebook.com/ZoetenZoDeventer

2 Laatst bewerkt door Brigitte (17-12-2006 12:46)

Re: Tylose; verhouding?

ik zag wendy op het wte de marsepein/fondant erin deppen en dan moest het eigenlijk even rusten, maar omdat ze het zwarte pietje wilde afmaken, kon het zo ook.

ik hoop dat er nog tips volgen, want ik heb het ook laatst gekocht en vroeg me ook nog af, als je nog marsepein met tylose overhebt, kan/mag je die ook gewoon voor versiersels gebruiken, of moet je dit gescheiden bewaren van je "schone"marsepein?

3

Re: Tylose; verhouding?

Hetzelfde als de tragantgom heb ik hier al van het forum begrepen. Op 500 gram 2 theelepels.

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"