Onderwerp: ingezakte cake
Hoe voorkom je dat je cake inzakt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » ingezakte cake
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe voorkom je dat je cake inzakt?
de oven tijdens het bakken niet openen
laat hem maar een half uurtje in de oven als hij klaar is met de deur op een kiertje
groetjes monique
De temperatuur van de oven stapsgewijs opvoeren helpt ook voor gelijkmatig rijzen.
Heb laatst iets gelezen over eieren uit de koelkast. Je kunt beter eieren op kamertemperatuur gebruiken. Ook moet je lang genoeg je beslag kloppen! Dat helpt ook!
Basis tips voor cake , ingredienten altijd op kamertemperatuur gebruiken ,
Inzakken oorzaak 1 een te luchtig beslag , te lang gemengd
oorzaak 2 een te warme(hete) oven
Grote cake en tulbanden voorzichtig bakken bij 165'C ca 50 -70 minuten
.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » ingezakte cake
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.