1

Onderwerp: onder ganache

Hallo allemaal...

Zat net even te denken...
Als ik uit een vierkante taart een hartvorm snijd dan is het gladde laagje van mijn taart af en is het dus meer een soort spons geworden.
Nu wil ik dat met ganacht overgieten maar wordt dat dan wel mooi glad of zuigt dat er helemaal in ????

2

Re: onder ganache

Ik ga er vanuit dat het inderdaad een chocospons wordt. :S
Je zou het kunnen insmeren met botercreme. Dan is het glad en trekt je ganache niet in. Het is bij mij vanochtend goed gelukt met botercreme en ganache. Ik heb ook wel eens abricozenglazuur gebruikt maar ik had toen geen sponzige onderlaag. Was ook erg lekker.:)

3

Re: onder ganache

Hoi Nicole, wat je ook zou kunnen doen is het even insmeren met een beetje ganache die al wat dikker is, laten afkoelen en vervolgens ganache gieten die wel heel vloeibaar is. Maar ik denk dat de tip van Nathalie eigenlijk ook heel goed is ;) :-)

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"