1

Onderwerp: botercreme met siroop

Als ik door de botercreme een scheutje kaneelsiroop doe en hier mijn taart mee insmeer en dan bekleed met marsepein. I s er dan geen gevaar dat mijn marsepein gaat smelten vanwege de vocht in de siroop ?? of kan een scheutje niet kwaad.
Ik ga vanavond mijn taart afmaken dus ik hoop dat iemand hier antwoord op kan geven
Groetjes Mirjam

2

Re: botercreme met siroop

Hoi mirjam, ik weet niet of ik al te laat ben maar een scheutje kan geen kwaad hoor! Gewoon heel goed mixen dat het goed opgenomen wordt! Sukses met je taart!

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: botercreme met siroop

Hij is al af maar bedankt voor de tip. Ik durfde het nu niet aan en heb een besprenkeld met siroop i.p.v. door de botercreme maar over een paar dagen moet ik voor mijn werk er nog 1 maken en dan ga ik het zeker doen.
Groetjes Mirjam