Onderwerp: hoe maak je mmf
ik zie op het forum regelmatig MMF. Nu ik heb al willen merken dat jullie dit ook gebruiken om taarten te bekleden. Is dat beter dan marsepein, minder zoet, zoeter? En hoe maak je dat zou het ook eens wiilen uittesten. Ik heb hier nog een pakje MM van de Hema maar die gebruiken we voor de barbeque zijn dat dezelfde. Ik kan me er echt geen beeld van voorstellen;(van de MMF natuurlijk):s
Marsepein heeft amandelen erdoor en sommige mensen vinden dat niet lekker, anderen (zoals mijn familie :-) ) juist wel. Ik vind persoonlijk fondant en mmfondant erg zoet maar mmfondant kun je heel makkelijk zelf maken en gewone fondant veel moeilijker. Als je kijkt bij Ingezonden recepten staat er een recept van Lonnes bij dat heel makkelijk is. En ja de mm van de Hema kun je prima gebruiken, als je de mmfondant wilt kleuren, kun je het beste een beetje kleurstof erbij doen als het net uit de magnetron komt en even doorroeren. Sukses!