1 Laatst bewerkt door kristien (30-11-2006 17:22)

Onderwerp: cakeprobleem... goed en wel van de baan

Hoi,

Vandaag ging ik een cake bakken om mee te nemen op familieweekend. Het zou een appelcake worden en de tijd tussen twee werk-spreekuren moest net genoeg zijn... Na het mixen en appels schillen de cake in de oven - 150 °, 60 min. Na 60 min was de cake nog steeds vloeibaar.. ttz als je hem heen en weer schudde zat er nog beweging in. 20 min later en op 180° nog altijd hetzelfde. Ik vermoed dat het aan de appels lag want dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ondertussen was ik al te laat op het werk en heb ik gewoon de oven afgezet en de cake erin gelaten (moest-ie zelf maar zien dat-ie gaar werd). Nu enkele uren later is hij wel gaar en kan dus mee op weekend. Het enige nadeel is dat er nu wel een stuk uit is om te proeven :-)


Kristien

ps wie heeft er tips? de volgende keer dadelijk op 180°C?

2

Re: cakeprobleem... goed en wel van de baan

Hoi Kristien, ja dit soort dingen gebeuren mij nou ook altijd, net als je geen tijd hebt h

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"