1

Onderwerp: cupcakejes met speculaaskruiden

Echt heel erg lekker, zeker voor deze tijd. Ik heb door de cakemix van AH huismerk flink wat speculaas kruiden gedaan en er wat nat van gember (van die bollen in een potje) bij gegoten. Om te testen even een likje :D  :D beslag proeven en dan bakken maar!!
Ze smaakten heerlijk!!!!  Beslist de moeite waard :Y :Y :Y :Y
Maris

Taart-toedeloe, Maris
Zoals je het taartje thuis bakt, bak je hem nergens!

2

Re: cupcakejes met speculaaskruiden

Klinkt lekker!
Zou je daar nou ook amandelspijs in mee kunnen bakken??

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: cupcakejes met speculaaskruiden

Ik denk dat spijs naar de bodem zakt. Of dat erg is weet ik niet, maar ik maak soms cakejes met een lepeltje jam erin en dat ligt dan ook helemaal verspreid over de bodem van het cupcakepapiertje.

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

4

Re: cupcakejes met speculaaskruiden

hoi, heb je tip even toegepast hmmm lekker hoor net een beetje een ander smaakje.......

Kijk gerust eens in mijn taartenalbum
http://www.creabrigitte.mijnalbums.nl

5

Re: cupcakejes met speculaaskruiden

Jumjum, ik heb cakejes met speculaaskruiden gebakken en het toch uitgeprobeerd met amandelspijs: beetje beslag, klontje amandelspijs, beetje beslag.
Hop in de oven en tadaaaaa... :9
Ik ben er zelf misselijk van (kan eigenlijk helemaal niet tegen amandelspijs maar het is zo lekker!) en mijn moeder was hier net en die wilde zelfs een tweede! Nou zegt dat jullie misschien niets, maar mij wel ;)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: cupcakejes met speculaaskruiden

hahaha dat is de beste! er niet tegen kunnen en dan toch eten! marianne toch, wat doe je jezelf aan!

amandelspijs dat is toch marsepein 50/50 h

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

7

Re: cupcakejes met speculaaskruiden

Hoi catherine,
ja dat klopt wel aardig. alleen moet je voor het mee bakken een beetje ei er door mengen ongeveer 50-70 gram per kilo. dan is het echt lekker smeuïg.

ik heb toevallig dit weekend een grote plaat (50cm breed) gevulde speculaas gemaakt
daar gaat 1,5 kilo amandelspijs door, maar wel lekker. Ik geef dan stukjes kado met sinterklaas.  Aan de oppas en de schoon ouders etc. http://www.smileys.nl/images/middle/stil/64.gif

groetjes Ria www.ricake.nl Eetbare printservice(ruim 11 jaar ervaring) workshops & verkoop benodigdheden, auteur.
mede-organisator www.taartentrends.nl @Utrecht.