1

Onderwerp: marsepein hard geworden

Ik had de marsepeinen Bloom goed ingepakt enzo maar toen ik net voelde was hij toch harder gworden op sommige stukken. Ik neem aan dat het nog wel goed is om te eten maar is er een manier, om zonder overnieuw te moeten beginnen, het een beetje zacht te krijgen. Ik wil niet dat mensen denken dat ze taart van 2 weken oud aan het eten zijn hahahahaha : (

2

Re: marsepein hard geworden

Sja, ik heb het nog nooit geprobeerd, maar marsepein wordt vast wat zacht door vocht. Misschien dat je er een vochtige tissue bij kan leggen als je het in een plastic doosje doet? Of zo? Ik weet eigenlijk alleen niet of ik zelf dat risico zou nemen......

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3 Laatst bewerkt door michelle (21-11-2006 22:06)

Re: marsepein hard geworden

Dankjewel voor je reactie, ik zat daar ook aan te denken maar omdat iedereen zegt dat water/vocht en marsepein funest is, was ik daar over aan het twijfelen. Dus ik hoopte op een ander alternatief.