1

Onderwerp: Vraag voor Evelien

Hoi Evelien

Ik had al een berichtje geplaats voor jou maar je naam niet in het onderwerp gezet.
Bij deze nog een keer:

Evelien,

Ik was aan het lezen op dit forum over ingezakte taarten en wat eraan te doen het volgende stukje van jou:

"Ik haal de taart pas uit de oven nadat hij helemaal afgekoeld is. Dan doe ik er een zak omheen (ook om de springvorm) en pas de volgende dag "pak ik hem uit". Zo zijn ze bij mij nog nooit ingestort! Je moet een biscuit trouwens sowieso altijd een dag later pas bewerken."

Maar als je dat doet wordt de taart dan niet heel droog want het duurt toch behoorlijk lang voordat de oven is afgekoeld.

2

Re: Vraag voor Evelien

Hoi Thea,

Sorry, lees tegenwoordig niet alles meer, want het zijn zo ontzettend veel berichtjes iedere dag!

Nee, anders had ik het natuurlijk niet als tip gegeven... Maar als je je biscuit toch iets te droog vindt, kun je hem ook evt. tremperen (besprenkelen met iets vochtigs: likeur, vruchtensap, siroop, etc.).

Trouwens t