1

Onderwerp: hoe bewaar ik het kapsel?

Even een super beginners vraag......
Ik heb 3 taarten ( of kapsels..) gebakken die ik morgen avond ga bekleden.
Want ik hoorde, dat de taart het beste eerst een dag moet staan..maar hoe doe ik dit..Ik kan hem toch niet zo open en bloot laten staan, dan droogt hij toch uit?
Moet hij de koelkast in en of hoe doe ik dit? Moet ik hem afdekken?

En nog even over de vulling..ik heb bankketbakkersroom, dat moet ik er toch pas op doen vlak voor ik hem ga bekleden ( sorry haar...ze word een barbi taart)
Of moet dit ook iets eerder?

2

Re: hoe bewaar ik het kapsel?

Zelf bewaar ik kapsel ingepakt in huishoudfolie; zowel in de vriezer als er buiten. In de koelkast eigenlijk alleen als het gevuld is met iets dat koel bewaard moet worden, mascarpone bijvoorbeeld. Maar je kunt hem ook los in een zak doen. Open en bloot zou ik zelf niet doen.

Banketbakkersroom doe je er tussen toch? Of er ook op en daarna de marsepein? Zelf smeer ik het meestal vlak voor het bekleden ertussen en erop. Maar botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: hoe bewaar ik het kapsel?

heel erg bedankt marianne!!
Ik ga ze snel afdekken nu!!!!
Groetjes jasmijn