1

Onderwerp: inzakken taart

Evelien,

Ik was aan het lezen op dit forum over ingezakte taarten en wat eraan te doen het volgende stukje van jou:

"Ik haal de taart pas uit de oven nadat hij helemaal afgekoeld is. Dan doe ik er een zak omheen (ook om de springvorm) en pas de volgende dag "pak ik hem uit". Zo zijn ze bij mij nog nooit ingestort! Je moet een biscuit trouwens sowieso altijd een dag later pas bewerken."

Maar als je dat doet wordt de taart dan niet heel droog want het duurt toch behoorlijk lang voordat de oven is afgekoeld.

2

Re: inzakken taart

Thea, dit deel van het forum is voor "Ingezonden recepten"; dus als je een vraag hebt over een recept kun je dat beter daarbij plaatsen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: inzakken taart

Sorry. Ik vroeg me al af of dit wel de goede plek was.