1

Onderwerp: Afwerking

Hoi,

Kan ik ook nog wat anders gebruiken dan marsepein of fondant??
Een glazuur of zoiets??
Ja heb er niet echt verstand van.
Wie kan mij vertellen wat??
Is eiwit en poedersuiker een mooi afwerking (in plaats van marsepei of fondant)????

Groetjes eeyore

2

Re: Afwerking

Hoi eeyore, fantastisch he, zo'n forum ;)
Natuurlijk kun je altijd vragen stellen - daar is het tenslotte een forum voor, maar er zijn er in de loop van de tijd ook al een heleboel vragen beantwoord. Als je de site op je gemakje doorneemt en de zoekfunctie op het forum gebruikt, kom je al een heleboel tegen. Over icing, marsepin, glazuur...

Op de oude site stond een stappenplan, dat kun je in aangepaste vorm bij "recepten" (*klikkerdeklik*) terug vinden.

Verder is het heel veel uitproberen wat je zelf prettig vindt werken, je komt vanzelf je favoriete manier tegen. Veel lees- (op het forum, vooral"in "Taarten bakken & decoreren") en kijk-(in Show Off) plezier!

Oh, eiwit met poedersuiker = Royal Icing, dat kun je over je biscuit spuiten (een patroon met allemaal sterretjes bijvoorbeeld) of smeren. Maar het wordt wel hard.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag